Splošni pogoji


Fini odtis… :-)

Smo Footway Group AB, registrirani pri švedskem uradu za registracijo podjetij s številko podjetja 556818-4047, polje 1292, 164 29 Kista, Švedska. Naš sedež se nahaja v Victoria Toweru zunaj Stockholma. Ko kupujete pri nas ali uporabljate naše storitve, aplikacije in spletna mesta, veljata švedsko pravo in naslednji pogoji. Pogoji so pomembni tako za vas kot za nas, ker opisujejo, kaj pričakujemo drug od drugega. Dajo vam tudi koristne informacije. Te pogoje uporabe sproti posodabljamo in jih občasno spreminjamo, zato se pred nakupom ne pozabite prijaviti, saj velja najnovejša različica. Če potrebujete pomoč pri čemer koli, ste seveda vedno dobrodošli, da nas kontaktirate.


Naročila

Če želite nakupovati pri nas, morate biti stari najmanj 16 let in imeti dovoljenje za uporabo katerega koli od plačilnih načinov, ki jih sprejemamo. Nakup mora biti opravljen v vašem imenu. Ko naročite naročilo, boste prejeli e-pošto, ki potrjuje, da smo prejeli vaše naročilo. Nato opravimo rutinsko predhodno odobritev in preverimo, ali je plačilo odobreno. Nato se na podlagi teh pogojev ustvari sporazum. Po oddaji naročila boste morda lahko za kratek čas preklicali svoje naročilo. Če smo vaše naročilo že spakirali, to ni več mogoče. Nato morate vrniti naročilo in opraviti ponovno naročilo. Vsa naročila so odvisna od razpoložljivosti. Brez skrbi, če pride do težave z naročilom, vas bomo kontaktirali. V redkih primerih bomo morda morali zavrniti ali preklicati naročilo ali zapreti ali zamrzniti račun (tudi če smo predhodno potrdili vaše naročilo) - npr. če menimo, da se kaj narobe dogaja z naročilom ali računom. Če se vam to zgodi in mislite, da smo naredili napako, se ne razburjajte, vendar nas kontaktirajte na mojiprijatelji@footway.si. Z veseljem se z vami pogovorimo o zadevi.


Plačila

Naše možnosti plačila se lahko razlikujejo glede na državo, v kateri ste kupili. Pri plačilu z debetno ali kreditno kartico bo kupnina ob naročilu rezervirana na vaši kartici ("avtorizacija"). Dejanska transakcija se bo zgodila, ko vam bomo čevlje poslali.


Na Danskem, Finskem, Norveškem in Švedskem lahko plačujete s Klarno . Ko plačujete prek računa Klarna, kupujete varno, enostavno in vam ni treba plačati, dokler ne prejmete svojega blaga. Rok plačila je 14 dni od trenutka, ko smo vam poslali čevlje in lahko delno plačate, če ustvarite račun Klarna. Pri naročilu z računom se ne zaračuna pristojbina za račun. Če pozabite plačati, bo obstajala zakonsko določena opomina in zamudne obresti, kot je določeno v pogojih za vsak način plačila. Ob nakupu se opravi kreditni ček, kar v nekaterih primerih pomeni, da se vzame kreditno poročilo. Nato dobite kopijo kreditnega poročila po pošti. Z osebnimi podatki ravnamo v skladu z veljavno zakonodajo in Klarna osebne podatke obdeluje z namenom izvajanja analize, identifikacije strank, kreditnega nadzora in trženja. Osebne identifikacijske številke se uporabljajo kot identifikacijske številke strank za namene upravljanja strank. Preberite več na www.klarna.se .


V vseh državah, razen na Danskem, Finskem, Norveškem in Švedskem lahko plačate z Adyenom . Ko plačujete prek Adyena, nakupujete varno, enostavno, denar pa črpamo, ko odpremimo vaše blago. Informacije, ki se delijo z bankami, se pošiljajo šifrirano, številka vaše kartice pa je zaščitena s certificiranim sistemom v skladu z varnostnimi standardi izdajatelja kartice. Z osebnimi podatki se ravna v skladu z veljavno zakonodajo in Adyen se z njimi ukvarja z namenom izvajanja analize, identifikacije strank, kreditnega nadzora in trženja. Preberite več na www.adyen.com .


Avstrija, Danska, Finska, Francija, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Švedska, Švica in Velika Britanija, ki ga lahko plačate z Paypalom . Ko plačujete prek PayPala, nakupujete varno, enostavno in denar črpamo, ko odpremimo vaše blago. Z osebnimi podatki se ravna v skladu z veljavno zakonodajo, PayPal pa se ukvarja s temi, da bi izvedli analizo kupcev, identifikacijo, kreditni nadzor in trženje. Preberite več na www.paypal.com .


Cene in opisi izdelkov

Tu se v sedežu podjetja Footway veliko dogaja in včasih se zgodi, da objavimo napačno ceno ali izdelek napačno opišemo. Če odkrijemo napako, ki zadeva katero koli od naročenega blaga, vas bomo o tem takoj obvestili in vam ponudili priložnost, da ponovno potrdite svoje naročilo (po pravi ceni) ali ga prekličemo. Odvisno od izbranega načina dostave in naslova dostave se lahko zaračuna pristojbina. Morebitne pristojbine bodo jasno prikazane ob vnosu blagajne in vključene v skupni znesek. Cene vključujejo DDV.


Dostava

Tu na pešpoti se zelo trudimo, da bi izpolnili vse dobavne roke, včasih pa lahko pride do zamud - npr. zaradi zamud pri naših prevoznih partnerjih, logističnih težav ali slabega vremena. Dostavo opravi dobavitelj tovora, ki je naveden pri prevzemu blaga in vključuje morebitno povratno pošiljanje. Če je primerno, se stroški pošiljanja lahko razlikujejo, vendar se pojavijo pred nakupom na blagajni. Tako bomo sproti obveščali, kolikor bomo lahko, in pošiljko boste morali spremljati prek pošiljke. Če ne dobite potrdila o dostavi, preverite svoj filter za neželeno pošto, ker so lahko e-poštna sporočila slučajno postavljena tja. Vedno ste dobrodošli, da nas kontaktirate, če pride do kakršnih koli težav ali če se sprašujete o čem. Za hitro dostavo imamo na zalogi vse izdelke, ki so na voljo za prodajo.


Vračila in vračila

Ali želite vrniti izdelek, ki ga ne želite? Razumemo, včasih se zgodi, da en izdelek za vas preprosto ne deluje in želite vrniti denar. Brez skrbi, če so čevlji v prvotnem stanju, lahko sprejemamo vračilo, ob upoštevanju spodnjih pravil. Če se vrnete v 365 dneh po prejemu, vam povrnemo celoten znesek čevljev na prvotni način plačila. Trudimo se, da vam bomo vrnili denar v 14 dneh od prejema vračila. Potem? Ne moremo sprejeti vrnitve neželenega blaga po preteku zgoraj navedenega časovnega okvira. Če se poskusite pozneje vrniti, vam lahko vrnemo čevlje in prosimo, da pokrijete stroške dostave. Izvirno stanje Seveda je dobro preizkusiti čevlje, ki bi jih naredili v trgovini, vendar čevljev ne uporabljajte. Če so nam vrnjeni in so poškodovani, uporabljeni ali v neustreznem stanju, ne boste mogli dobiti celotnega povračila in morda bomo morali, da vam jih vrnemo (in prosimo, da pokrijete stroške pošiljanja). Vsi čevlji so ob pregledu pregledani. Vsi čevlji morajo biti vrnjeni v originalnem stanju in v originalni embalaži (kjer je to mogoče).


Poštena uporaba Če opazimo nenavaden vzorec donosov, ki ne izgleda pravilno, kot na primer Če sumimo, da nekdo dejansko uporablja njihove nakupe in jih nato vrne ali naroči in vrne velike količine blaga - veliko, veliko več kot celo najbolj zvest Stranka bi naročila - morda bomo morali zapreti račun in druge račune, ki so z njim povezani. Če se vam to zgodi in mislite, da smo naredili napako, se obrnite na nas, da bomo lahko o tem razpravljali z vami.


Pravica do odstopa od pogodbe Zakon vam daje 14 dni pravice do odstopa od pogodbe. Želimo vam olajšati nakup obžalovanja in zato smo vam podaljšali možnost, da obutev vrnete na 365 dni. Upoštevajte, da morajo biti čevlji neuporabljeni in v originalni embalaži. Ko obžalite nakup, nam ni treba obvestiti nas, dovolj je, da čevlje pošljete nazaj. Čevlje bomo povrnili takoj, ko jih bomo dobili nazaj. Če želite, lahko uporabite obrazec za preklic, kot je prikazano spodaj:


Obrazec za odpoved
Če želite preklicati pogodbo, izpolnite ta obrazec in ga vrnite

Za: Footway Group AB
Mineralgatan 7, 254 64 Helsingborg, Švedska
e-pošta: mojiprijatelji@footway.si

I / Mi (*) sporočam, da odstopam od moje / naše (*) pogodbe o nakupu v zvezi z naslednjim blagom (*) / storitvami (*)
Urejeno (datum) (*) / Prejeto (datum) (*)
Ime potrošnika (-ov):
Naslov potrošnikom (-i):


Podpisi / podpisi (velja samo za papirni obrazec)
Datum
(*) Črtanje ni primerno.


Promocijske kode

Občasno vam lahko ponudimo promocijske kode, ki jih lahko uporabite za znižanje cene izbranih izdelkov. Kodo vnesete na blagajni, preden opravite nakup. Vsaka promocijska koda ima svoje izraze, ki bodo opisani, ko jih prejmete (npr. Za izdelke, ki jih uporablja, če jih je mogoče uporabiti enkrat ali večkrat, ko jih je mogoče uporabiti itd.) Promocijske kode ni mogoče kombinirati z drugimi ponudbami. Če prejmete edinstveno promocijsko kodo, ki je namenjena vam osebno, jo hranite v tajnosti in ne dovolite nikomur drugemu, da jo uporablja ali izkorišča. Če menimo, da je bila promocijska koda na kakršen koli način nepravilno uporabljena (npr. Prodana ali dana v skupno rabo z drugimi), jo lahko prekličemo in / ali zamrznemo ali celo zapremo, ne da bi vas o tem obvestili.


Vaši osebni podatki

Naš pravilnik o zasebnosti opisuje, kako bomo uporabljali podatke o vas. Ljubitelji Footwaya imamo radi, da lahko z vami komuniciramo preko naše spletne strani in preko družbenih medijev. Ne moremo pa nadzorovati platform socialnih medijev ali kako postaviti svoje profile na njih. Preverite in izberite svoje nastavitve zasebnosti, da boste seznanjeni s tem, kako se vaši osebni podatki uporabljajo na teh platformah in vam je prijetno. Kaj ne storiti ... Vemo, da je očitno, vendar ne smete zlorabljati ali manipulirati z našimi spletnimi mesti, aplikacijami ali drugimi storitvami ("spletna mesta") (npr. Nalagajte viruse ali drugo zlonamerno tehnično gradivo ali izvajajte napade preobremenitve ali podobno) ali na kakršen koli drug način posegajo v našo tehnologijo ali funkcionalnost ali kradejo podatke naših ali naših strank. Če storite kaj od tega, je to morda kaznivo dejanje, lahko pa nam tudi prepreči, da bi našim zvestim strankam Footway zagotovili najboljšo možno storitev, zato tovrstne dogodke jemljemo resno. Footway bo o vsaki takšni kršitvi ali dejavnosti (in zagotovil vse informacije o vpletenih osebah) ustreznim organom pregona. Ne morete ... uporabljati avtomatiziranih sistemov ali programske opreme za pridobivanje podatkov z naših spletnih mest, znanih tudi kot strganje.


Če niste zadovoljni z ravnanjem z vašimi osebnimi podatki, se obrnite na vaš lokalni organ za varstvo podatkov ali na švedski organ za varstvo podatkov na datainspektionen@datainspektionen.se ali na polje 8114, 104 20 Stockholm, Švedska.


Intelektualna lastnina, programska oprema in vsebina

Footway je lastnik ali pooblaščen za uporabo katere koli intelektualne lastnine na svojih spletnih straneh. Vse take pravice so pridržane. Pravico imate, da shranjujete, tiskate in prikazujete vsebino z naših spletnih strani samo za osebno uporabo. Nobenega dela spletnega mesta ne smete uporabljati v komercialne namene, razen če za to nimate izrecnega dovoljenja. Povezave do te strani Povežite se s pešpoti, dokler je to storjeno na način, ki ne škodi našemu ugledu ali vam koristi ugled. Prosimo, ne navezujte se na spletno mesto na način, ki bi nakazoval kakršno koli odobritev ali priporočilo pešpoti, če takšnega ni.


Imate pritožbe ali se morate pogovoriti z nami?

Včasih se lahko zgodi, da gre kaj narobe, zato nas lahko kontaktirate. Če je tako, cenimo, če nas kontaktirate na mojiprijatelji@footway.si . Ne pošiljamo nobenega pisnega potrdila vašega sporočila, vendar bomo na vaše komentarje odgovorili v najkrajšem možnem času in najpozneje v 14 dneh. Če vam ne ponudimo rešitve, s katero ste zadovoljni, lahko svojo pritožbo napotite na spletno platformo EU za reševanje sporov: www.ec.europa.eu/consumers/odr .


Pravne informacije

Svoje izdelke, storitve in / ali kateri koli del Spletnega mesta lahko kadar koli spremenimo, odstranimo ali spremenimo (vključno z našimi pogoji uporabe). Naši pogoji veljajo po švedski zakonodaji. Garancije Vse blago, ki ga kupite pri nas, je zajeto v garanciji, da je izdelek ali naredi tisto, kar lahko potrošnik od njega upravičeno pričakuje. Tovarniška garancija velja tudi za nekatere izdelke.


Pogoji in določila za vsebino, ki jo ustvari uporabnik

#DaFootway Ali veste, kaj je naša najljubša stvar na svetu? Veseli kupci. Veseli smo, ko srečna stranka na družbenih medijih nosi čevlje s podjetja Footway. Tako želimo pokazati svetu. Zato prosimo za dovoljenje za skupno rabo fotografij naših strank z drugimi strankami. Ko to počnemo, slike pogosto objavljamo na našem spletnem mestu - včasih pa tudi na drugih kanalih, kot so Facebook, Instagram ali naše glasilo. Z odgovorom na našo zahtevo s oznako #yesFootway se strinjate z naslednjim:


V našem trženju in / ali oglaševanju zagotavljate Footway Group AB (org. Št. 556818-4047), neekskluzivno, brezplačno svetovno licenco za uporabo slik, za katere ste odgovorili na #yesFootway, v nadaljnjem besedilu "slika". , vključno v galeriji na spletnem mestu, družbenih medijih, biltenih, e-pošti in drugih komunikacijah s strankami in drugih tržnih namenih. Potrjujete, da imate vse pravice do svojih slik in da imate soglasje katere koli osebe, ki se pojavi na vaših fotografijah - za zavrnitev pravic. Potrjujete, da Footway Group AB pri uporabi vaših slik ne krši nobenih pravic tretjih oseb ali ne krši nobenega zakona. Če ste mlajši od 18 let, potrjujete, da imate starševsko privolitev. Poleg tega s podjetjem Footway Group AB sprostite vse obveznosti, da vam plačamo za uporabo svojih fotografij. Če pozneje želite, da se vaša slika odstrani iz našega družbenega medija ali spletnega mesta, nas kontaktirajte po elektronski pošti ali telefonu in poskrbeli bomo, da bodo slike izbrisane.


Vsebina, ki ste jo ustvarili na naši platformi

Naše pravice Ko delite z ustvarjanjem vsebine na naši platformi, želimo, da imajo drugi kupci in dobavitelji dostop do vaše izkušnje. Z deljenjem zagotavljate Footway Group AB (org. Št. 556818-4047), neekskluzivno, brezplačno licenco po vsem svetu za uporabo, distribucijo in kopiranje vsebine, ki ste jo ustvarili na naši platformi, v našem poslu in / ali trženje, vključno na spletnih straneh, družbenih medijih, glasilih, e-pošti, v komunikaciji in druge tržne namene. Še vedno ste lastnik vsebine, ki jo ustvarite, in jo lahko delite z drugimi, kjer koli želite. Z deljenjem vsebine nam dajete dovoljenje za uporabo vašega imena in informacij o vsebini, ki jo ustvarite. V skladu s temi pogoji se podjetju Footway Group AB odpovedujete kakršni koli obveznosti, da vam povrne uporabo vašega imena in vsebine, ki jo ustvarite.


Če uporabljate vsebino, zajeto s pravicami intelektualne lastnine, ki jo imamo in dajemo na voljo na naši platformi, ohranimo vse pravice do te vsebine.


Svoje obveznosti potrjujete, da imate vse pravice do vsebine, ki jo ustvarite. Na naši platformi ne smete deliti ničesar, kar je nezakonito, diskriminatorno, zavajajoče ali napačno. Potrjujete, da Footway Group AB pri uporabi vaše vsebine ne krši ali krši nobenih pravic tretjih oseb ali krši noben zakon. Če ste mlajši od 18 let, potrjujete, da imate starševsko privolitev.


Lahko odstranimo vsebino, ki krši naše pogoje in vam preprečuje nadaljevanje ustvarjanja vsebine, če kršite naše pogoje. Te ukrepe lahko sprejmemo tudi v primerih, ko nas to zahteva po zakonu.


Kontakt

Država (spletna stran)                                 E-pošta                                                 Telefonsko številko                                Davčna številka
Avstrija (footway.at) ​meinefreunde@footway.at0800 802 87668 664/2513
Belgija (footway.be) ​mijnvrienden@footway.be(+44)800 098 8300SE 556718404701
Češka (footway.cz) mojipratele@footway.cz(+44)800 098 8300SE 556718404701
Danska (footway.dk) ​os@footway.dk80 32 33 33DK 13028427
Estonija (footway.ee) minusobrad@footway.ee(+44)800 098 8300SE 556718404701
Finska (footway.fi) ​me@footway.fi0800 100 500FI 29661072
Francija (footway.fr) ​tesamis@footway.fr0805 081 835FR 81838464337
Nemčija (footway.de) ​meinefreunde@footway.de0800 7236 222DE 316430207
Irska (footway.ie) ​myfriends@footway.ie(+44)800 098 8300SE 556718404701
Otok (footway.is) ​vinirminir@footway.is(+44)800 098 8300SE 556718404701
Italija (footway.it) ​mieiamici@footway.it(+44)800 098 8300SE 556718404701
Latvija (footway.lv) manidraugi@footway.lv(+44)800 098 8300SE 556718404701
Litva (footway.lt) manodraugai@footway.lt(+44)800 098 8300SE 556718404701
Luxemburg (footway.lu) tesamis@footway.lu(+44)800 098 8300SE 556718404701
Nizozemska (footway.nl) ​mijnvrienden@footway.nl08003456010NL 0053465104
Norveška (footway.no) ​oss@footway.no800 31 800921786050 MVA
Poljska (footway.pl) ​moiprzyjaciele@footway.pl00800 4612 342PL 5263224254
Portugalska (footway.pt) meusamigos@footway.pt(+44)800 098 8300SE 556718404701
Slovaška (footway.sk) mojipriatelia@footway.sk(+44)800 098 8300SE 556718404701
Slovenija (footway.si) mojiprijatelji@footway.si(+44)800 098 8300SE 556718404701
Španija (footway.es) misamigos@footway.es(+44)800 098 8300SE 556718404701
Švedska (footway.se) ​oss@footway.se020-12 12 11SE 556718404701
Švica (footway.ch) ​meinefreunde@footway.ch0800 002 723CHE-211767259 MWS
Velika Britanija (footway.co.uk) ​myfriends@footway.co.uk0800 098 8300GB 299688017

Pravno odgovorni založnik

Generalni direktor in odgovoren za spletno stran je Daniel Mühlbach.

Politika zasebnosti


Varovanje zasebnosti

Footway Group AB, podjetje št. 556818-4047, je odgovoren za osebne podatke in odgovoren za varovanje vaših osebnih podatkov. Mi v Footwayu smo v celoti predani varovanju vaše zasebnosti. Če imate kakršna koli vprašanja o tem, kako zaščitimo vašo zasebnost, pišite našemu pooblaščencu za varstvo podatkov na oss@footway.se .


Tukaj je opisano, kako uporabljamo vaše ime in kontaktne podatke

Naročila vam dostavimo. Pošljite sporočila storitev, npr. Podatke o pošiljanju. Informacije o naših novih izdelkih in storitvah vam pošiljamo po elektronski pošti, sms-u ali pošti. Za preprečevanje in odkrivanje goljufij proti vam ali Footwayu je dolgočasno, vendar zelo pomembno. Med brskanjem po spletu si oglejte oglase, ki jih najdete v živo. Tako da si lahko ogledate naše najnovejše izdelke in ponudbe. Ugotovite, kaj vam je všeč in drugim strankam. Da bi zagotovili, da vam damo, kar želite, in da boste lahko ostali pred konkurenco. Seveda nam ni treba posredovati nobenega od teh osebnih podatkov, če pa tega ne storite, ga morda ne boste mogli kupiti s spletnega mesta in ne boste mogli dobiti najboljše možne izkušnje s strankami. Toda to je vaša izbira in to spoštujemo.


Vaša zgodovina stikov z nami

Kar ste nam povedali, na primer po telefonu, e-pošti ali na socialnih medijih, uporabljamo za dokončanje naše pogodbe in za izboljšanje naše storitve. Informacije se uporabljajo tudi za notranje usposabljanje, da lahko še naprej izboljšujemo našo storitev.


Zgodovina nakupov in shranjeni predmeti

Kaj ste kupili in kaj ste shranili v nakupovalni košarici, so za nas pomembne informacije, da lahko prodajamo, zagotavljamo podporo in obdelujemo donose. Za nenehno izboljševanje naše ponudbe izdelkov uporabljamo podatke o nakupih in vračilih pri naročilih.


Informacije o tem, kako uporabljate našo spletno stran

Podatke, ki nam jih posredujete med brskanjem po poti, na primer IP naslov in vrsto naprave, uporabljamo za izboljšanje vaše nakupovalne izkušnje in za preprečevanje in odkrivanje goljufij nasproti vas ali nas - dolgočasne, a zelo pomembne - in za izpolnitev naših zakonskih obveznosti glede obdelave informacij o ti.


Informacije iz povezanih računov

Če svoje Googlove ali Facebook račune povežete z nami, jih uporabljamo, da vam omogočimo enostavno prijavo na naše spletno mesto, ne da bi morali ustvariti poseben račun.


Takole delimo podatke o vas

Nikoli ne bomo prodali nobenih vaših osebnih podatkov tretjim osebam - kot so vaše ime, naslov, e-poštni naslov ali podatki o kreditni kartici. Želimo si zaslužiti in ohraniti vaše zaupanje in verjamemo, da je to nujno potrebno za nas. Vendar pa vaše osebne podatke delimo z naslednjimi kategorijami podjetij kot pomemben del, da vam lahko ponudimo svoje storitve: Podjetja v Footway Group AB, naši partnerji za npr. Plačilne rešitve, tovor in skladišče. Ponudniki storitev, ki nam pomagajo pri npr. Razvoju, podpori, organih in bonitetnih podjetjih, ki so potrebna, da nam omogočijo, da uresničimo tisto, kar obljubimo. Tretjim osebam lahko ponudimo zbrane, vendar anonimizirane podatke o naših kupcih in njihove analize, in preden to storimo, se prepričamo, da jih ne morete prepoznati s temi informacijami. Vsako razkritje osebnih podatkov v povezavi s popolno ali delno prodajo podjetja bo potekalo v skladu s takrat veljavnimi zakoni za osebne podatke.


Tržne informacije

Da vas bomo obveščali o nas, vaših naročilih in vam lažje našli nove izdelke, lahko pošiljamo sporočila po e-pošti in besedilnimi sporočili. Lahko kadar koli prosite, da vam neha pošiljati trženjska sporočila. Prosimo, upoštevajte, da če pešpot sestavlja kompleksno omrežje različnih sistemov, lahko traja nekaj dni, preden se vsi sistemi posodobijo, tako da boste med obdelavo vaše zahteve morda prejeli več sporočil od nas. Izklapljanje tržnih sporočil ne pomeni, da nehamo na primer pošiljati sporočila podpore o vaših naročilih.


Oglasi za Footway Online

Ukvarjamo se tudi s spletnim oglaševanjem, da vas obveščamo o tem, kaj počnemo, in da vam pomagamo videti in najti naše izdelke. Tako kot mnoga druga podjetja vam tudi ob obisku drugih spletnih mest in aplikacij prikažemo oglase Footway. To počnemo z različnimi digitalnimi marketinškimi omrežji in oglasnimi mesti, uporabljamo pa tudi različne oglaševalske tehnike, ki jih ponujajo nekatera spletna mesta in družbena omrežja. Oglasi, ki jih vidite, temeljijo na informacijah, ki jih imamo o vas ali o vaši prejšnji uporabi pešpoti (na primer o zgodovini iskanja na pešpoti in vsebini, ki ste jo prebrali na pešpoti) ali na oglasih, ki ste jih že prej kliknili.


Registracija vaših podatkov

Podatke o vas hranimo, dokler imamo vaše soglasje ali kolikor jih potrebujemo, da vam zagotovimo izdelke in storitve. Če obstajajo utemeljeni razlogi ali če bomo morali upoštevati zakonske zahteve, rešiti spore, preprečiti goljufije in zlorabe ali spoštovati naše splošne pogoje, bomo lahko obdržali tudi nekatere vaše osebne podatke, tudi potem, ko ste umaknili soglasje.


Vaše pravice

Imate veliko pravic do svojih osebnih podatkov. Na primer, pravica vedeti, kaj hranimo in kako se uporabljajo vaši podatki, pravica do popravka napačnih podatkov, pravica do izbrisa vaših podatkov in pravica do ugovora lokalnega organa za varstvo podatkov (EU nacionalni organi za varstvo podatkov) .


Spremembe, kako zaščitimo vašo zasebnost

Občasno lahko to stran spremenimo, da odraža, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki. Če bomo spremenili pomembne spremembe, bomo to pojasnili na spletni strani Footway ali v drugih storitvah pešpoti ali po drugih kontaktnih poteh, na primer po e-pošti, tako da lahko pregledate spremembe, preden nadaljujete z uporabo pešpoti.


Cookies

Na svoji spletni strani uporabljamo piškotke. Iz različnih razlogov se uporabljajo različne vrste piškotkov. Tukaj je opisano, katere različne vrste uporabljamo in zakaj. Funkcijski piškotki omogočajo navigacijo po spletnem mestu in uporabo naših funkcij, kot sta "Dodaj v košarico" in "Shrani favorit". Za izboljšanje funkcionalnosti spletnega mesta in vaše nakupovalne izkušnje nam piškotki za analizo omogočajo merjenje in analizo, kako naše stranke uporabljajo spletno mesto. Med brskanjem ali nakupovanjem z nami bodo piškotki za storitve strankam zapomnili vaše izbire (na primer vaš jezik ali lokacijo), zato bomo lahko vašo izkušnjo naredili čim bolj gladko in bolj osebno. Marketinški piškotki se uporabljajo za prikazovanje oglasov, ki so ustrezni za vas. Prav tako omejujejo število ogledov oglasa in nam pomagajo meriti učinkovitost in izboljšati oglaševanje. Partnerji uporabljajo piškotke tretjih oseb, ki pomagajo, da bodo naše ponudbe bolj zanimive za vas. Zato se začasni piškotki shranijo pri partnerjih v vaši napravi. To je na primer podatek o tem, katere izdelke ste si ogledali. Njegov namen je, da bi vam lahko najbolje prikazali ponudbe, ki ustrezajo vašim interesom.


Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate, da bodo zgornje vrste piškotkov postavljene na vašo napravo in da bomo do njih imeli dostop, ko obiščemo spletno mesto v prihodnosti.


Kako lahko preprečim shranjevanje piškotkov? Večino brskalnikov je mogoče konfigurirati tako, da v celoti blokirajo uporabo piškotkov. Upoštevajte, da lahko to vpliva na vašo uporabniško izkušnjo in da morda ne boste mogli uporabljati nekaterih funkcij na našem spletnem mestu.


Dodatne informacije o piškotkih najdete na strani http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm


Kontaktiraj nas

Z veseljem se pogovarjamo s strankami. V primeru, da z nečim niste zadovoljni, smo še posebej hvaležni, če nas kontaktirate neposredno. Upajmo, da vam bomo lahko pomagali, medtem ko nam boste dali priložnost, da se izboljšamo mojiprijatelji@footway.si
28648 rezultati
Z brskanjem po spletnem mestu sprejemate piškotke. Preberi večOK