Politika zasebnosti


Varovanje zasebnosti

Footway Group AB, podjetje št. 556818-4047, je odgovoren za osebne podatke in odgovoren za varovanje vaših osebnih podatkov. Mi v Footwayu smo v celoti predani varovanju vaše zasebnosti. Če imate kakršna koli vprašanja o tem, kako zaščitimo vašo zasebnost, pišite našemu pooblaščencu za varstvo podatkov na oss@footway.se.


Tukaj je opisano, kako uporabljamo vaše ime in kontaktne podatke

Naročila vam dostavimo. Pošljite sporočila storitev, npr. Podatke o pošiljanju. Informacije o naših novih izdelkih in storitvah vam pošiljamo po elektronski pošti, sms-u ali pošti. Za preprečevanje in odkrivanje goljufij proti vam ali Footwayu je dolgočasno, vendar zelo pomembno. Med brskanjem po spletu si oglejte oglase, ki jih najdete v živo. Tako da si lahko ogledate naše najnovejše izdelke in ponudbe. Ugotovite, kaj vam je všeč in drugim strankam. Da bi zagotovili, da vam damo, kar želite, in da boste lahko ostali pred konkurenco. Seveda nam ni treba posredovati nobenega od teh osebnih podatkov, če pa tega ne storite, ga morda ne boste mogli kupiti s spletnega mesta in ne boste mogli dobiti najboljše možne izkušnje s strankami. Toda to je vaša izbira in to spoštujemo.


Vaša zgodovina stikov z nami

Kar ste nam povedali, na primer po telefonu, e-pošti ali na socialnih medijih, uporabljamo za dokončanje naše pogodbe in za izboljšanje naše storitve. Informacije se uporabljajo tudi za notranje usposabljanje, da lahko še naprej izboljšujemo našo storitev.


Zgodovina nakupov in shranjeni predmeti

Kaj ste kupili in kaj ste shranili v nakupovalni košarici, so za nas pomembne informacije, da lahko prodajamo, zagotavljamo podporo in obdelujemo donose. Za nenehno izboljševanje naše ponudbe izdelkov uporabljamo podatke o nakupih in vračilih pri naročilih.


Informacije o tem, kako uporabljate našo spletno stran

Podatke, ki nam jih posredujete med brskanjem po poti, na primer IP naslov in vrsto naprave, uporabljamo za izboljšanje vaše nakupovalne izkušnje in za preprečevanje in odkrivanje goljufij nasproti vas ali nas - dolgočasne, a zelo pomembne - in za izpolnitev naših zakonskih obveznosti glede obdelave informacij o ti.


Informacije iz povezanih računov

Če svoje Googlove ali Facebook račune povežete z nami, jih uporabljamo, da vam omogočimo enostavno prijavo na naše spletno mesto, ne da bi morali ustvariti poseben račun.


Takole delimo podatke o vas

Nikoli ne bomo prodali nobenih vaših osebnih podatkov tretjim osebam - kot so vaše ime, naslov, e-poštni naslov ali podatki o kreditni kartici. Želimo si zaslužiti in ohraniti vaše zaupanje in verjamemo, da je to nujno potrebno za nas. Vendar pa vaše osebne podatke delimo z naslednjimi kategorijami podjetij kot pomemben del, da vam lahko ponudimo svoje storitve: Podjetja v Footway Group AB, naši partnerji za npr. Plačilne rešitve, tovor in skladišče. Ponudniki storitev, ki nam pomagajo pri npr. Razvoju, podpori, organih in bonitetnih podjetjih, ki so potrebna, da nam omogočijo, da uresničimo tisto, kar obljubimo. Tretjim osebam lahko ponudimo zbrane, vendar anonimizirane podatke o naših kupcih in njihove analize, in preden to storimo, se prepričamo, da jih ne morete prepoznati s temi informacijami. Vsako razkritje osebnih podatkov v povezavi s popolno ali delno prodajo podjetja bo potekalo v skladu s takrat veljavnimi zakoni za osebne podatke.


Tržne informacije

Da vas bomo obveščali o nas, vaših naročilih in vam lažje našli nove izdelke, lahko pošiljamo sporočila po e-pošti in besedilnimi sporočili. Lahko kadar koli prosite, da vam neha pošiljati trženjska sporočila. Prosimo, upoštevajte, da če pešpot sestavlja kompleksno omrežje različnih sistemov, lahko traja nekaj dni, preden se vsi sistemi posodobijo, tako da boste med obdelavo vaše zahteve morda prejeli več sporočil od nas. Izklapljanje tržnih sporočil ne pomeni, da nehamo na primer pošiljati sporočila podpore o vaših naročilih.


Oglasi za Footway Online

Ukvarjamo se tudi s spletnim oglaševanjem, da vas obveščamo o tem, kaj počnemo, in da vam pomagamo videti in najti naše izdelke. Tako kot mnoga druga podjetja vam tudi ob obisku drugih spletnih mest in aplikacij prikažemo oglase Footway. To počnemo z različnimi digitalnimi marketinškimi omrežji in oglasnimi mesti, uporabljamo pa tudi različne oglaševalske tehnike, ki jih ponujajo nekatera spletna mesta in družbena omrežja. Oglasi, ki jih vidite, temeljijo na informacijah, ki jih imamo o vas ali o vaši prejšnji uporabi pešpoti (na primer o zgodovini iskanja na pešpoti in vsebini, ki ste jo prebrali na pešpoti) ali na oglasih, ki ste jih že prej kliknili.


Registracija vaših podatkov

Podatke o vas hranimo, dokler imamo vaše soglasje ali kolikor jih potrebujemo, da vam zagotovimo izdelke in storitve. Če obstajajo utemeljeni razlogi ali če bomo morali upoštevati zakonske zahteve, rešiti spore, preprečiti goljufije in zlorabe ali spoštovati naše splošne pogoje, bomo lahko obdržali tudi nekatere vaše osebne podatke, tudi potem, ko ste umaknili soglasje.


Vaše pravice

Imate veliko pravic do svojih osebnih podatkov. Na primer, pravica vedeti, kaj hranimo in kako se uporabljajo vaši podatki, pravica do popravka napačnih podatkov, pravica do izbrisa vaših podatkov in pravica do ugovora lokalnega organa za varstvo podatkov (EU nacionalni organi za varstvo podatkov) .


Spremembe, kako zaščitimo vašo zasebnost

Občasno lahko to stran spremenimo, da odraža, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki. Če bomo spremenili pomembne spremembe, bomo to pojasnili na spletni strani Footway ali v drugih storitvah pešpoti ali po drugih kontaktnih poteh, na primer po e-pošti, tako da lahko pregledate spremembe, preden nadaljujete z uporabo pešpoti.


Cookies

Na svoji spletni strani uporabljamo piškotke. Iz različnih razlogov se uporabljajo različne vrste piškotkov. Tukaj je opisano, katere različne vrste uporabljamo in zakaj. Funkcijski piškotki omogočajo navigacijo po spletnem mestu in uporabo naših funkcij, kot sta "Dodaj v košarico" in "Shrani favorit". Za izboljšanje funkcionalnosti spletnega mesta in vaše nakupovalne izkušnje nam piškotki za analizo omogočajo merjenje in analizo, kako naše stranke uporabljajo spletno mesto. Med brskanjem ali nakupovanjem z nami bodo piškotki za storitve strankam zapomnili vaše izbire (na primer vaš jezik ali lokacijo), zato bomo lahko vašo izkušnjo naredili čim bolj gladko in bolj osebno. Marketinški piškotki se uporabljajo za prikazovanje oglasov, ki so ustrezni za vas. Prav tako omejujejo število ogledov oglasa in nam pomagajo meriti učinkovitost in izboljšati oglaševanje. Partnerji uporabljajo piškotke tretjih oseb, ki pomagajo, da bodo naše ponudbe bolj zanimive za vas. Zato se začasni piškotki shranijo pri partnerjih v vaši napravi. To je na primer podatek o tem, katere izdelke ste si ogledali. Njegov namen je, da bi vam lahko najbolje prikazali ponudbe, ki ustrezajo vašim interesom.


Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate, da bodo zgornje vrste piškotkov postavljene na vašo napravo in da bomo do njih imeli dostop, ko obiščemo spletno mesto v prihodnosti.


Kako lahko preprečim shranjevanje piškotkov? Večino brskalnikov je mogoče konfigurirati tako, da v celoti blokirajo uporabo piškotkov. Upoštevajte, da lahko to vpliva na vašo uporabniško izkušnjo in da morda ne boste mogli uporabljati nekaterih funkcij na našem spletnem mestu.


Dodatne informacije o piškotkih najdete na strani http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm


Kontaktiraj nas

Z veseljem se pogovarjamo s strankami. V primeru, da z nečim niste zadovoljni, smo še posebej hvaležni, če nas kontaktirate neposredno. Upajmo, da vam bomo lahko pomagali, medtem ko nam boste dali priložnost, da se izboljšamo mojiprijatelji@footway.si
28648 rezultati
Z brskanjem po spletnem mestu sprejemate piškotke. Preberi večOK