Express
Brezplačne donose
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Community Approved
1264
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Lina

MPC29,00 €

24,00 €

Izdelek je na zalogi! Dostava v 24 urah
Ekspresna dostava!
Brezplačne donose! 365 dni
Visa
Mastercard
PayPal
DHL Express

Informacije o izdelku

Številka predmeta:33521-00
Kategorija:
sandale
Community Approved:
Lowest return rate in category
Oddelek:
Ženske
Material zunanji:
Usnje
Podplat za čevlje:
Guma
Tip izdelka:
Čevlji
Barva:
Rjav,
Rdeča
Višina pete:
5.
Skupina izdelkov:
Nizki čevlji

Lina

Mohedatoffeln Lina

Veliko ljudi pozna te čevlje, najdemo jih v poletnih kočah in vilah po vsej Švedski. To je tradicionalna cokla. Ta model je bolj moderen in je izdelan z naravnim in neobdelanim lesenim podplatom ter zgornjim delom iz pravega usnja.

Naravni materiali

Cokle uporabljamo že vrsto let in sčasoma so postale malo boljše in lepše. Te cokle imajo na primer gumijast podplat. Zunanje usnje je na začetku trdo, vendar se mehča, ko se copati bolj uporabljajo. Usnje je površinsko obdelano tako na notranji kot na zunanji strani. Peta je visoka šest cm.

Elegantne cokle v lepih barvah

Ti čevlji se prilegajo različnim oblačilom. Model čevljev Lina je na voljo v dveh barvah, rdeči in beli. Izberite tisto, ki najbolj ustreza vam in vašemu stilu. Ker je usnje naravno, se sčasoma prilagaja vašim gibom. Čevljem daje tudi naravne in lepe gube.

Nasveti za nego usnjenih čevljev

Tudi če te cokle nimajo enakega videza kot par navadnih usnjenih čevljev, je treba zanje skrbeti skoraj enako. Navsezadnje je večina čevljev narejena iz usnja. Uporabite vosek za čevlje, da navlažite usnje, če se posuši. Čevlje lahko očistite in zloščite tudi s krtačo, da dobijo lep sijaj.

Community Approved - Lowest return rate in category

Footway Group vsako četrtletje izpostavi izdelke, ki so redko vrnjeni v kombinaciji z malo zahtevki znotraj njihove kategorije. S tem želimo povečati zavedanje, da nižja stopnja vračila in boljša kakovost pozitivno vplivata na vpliv izdelka na okolje. Zato Footway skupaj z Milkywire vlaga v okoljske projekte.

Milkywire povezuje donatorje po vsem svetu s skrbno revidiranimi organizacijami civilne družbe, ki se ukvarjajo z reševanjem najbolj perečih okoljskih problemov, s katerimi se sooča človeštvo.

Ustvarimo boljše izdelke skupaj! Preberi več

Pomagajte drugim; delite svoje mnenje

VisaMastercardPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-SI@footway.com - (+44)800 098 8300
Slovenia