Express
Brezplačne donose
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
5601
Dr Martens

Dr Martens | Dr Martens 2976 Chelsea

MPC178,00 €

169,00 €

Izdelek je na zalogi! Dostava v 24 urah
Ekspresna dostava!
Brezplačne donose! 365 dni
Visa
Mastercard
PayPal
DHL Express

Informacije o izdelku

Številka predmeta:03990-00
Tip izdelka:
Čevlji
Kategorija:
chelsea boots,
shoes
Skupina izdelkov:
Čevlji
Oddelek:
Moški,
Ženske
Barva:
Črna
Material zunanji:
Usnje
Notranji material:
Usnje
Podplat za čevlje:
Guma
Višina pete:
3,5 cm
Višina škornjev:
14 cm
Širina škornjev:
26 cm

Dr Martens 2976 Chelsea

Dr. Martens 2976 Chelsea Black

Dr Martens je blagovna znamka, znana po visokokakovostnih, elegantnih škornjih. Ideja za blagovno znamko je prišla od ustanovitelja Klausa Martena, ki je želel izboljšati svoje vojaške škornje. Zato je podjetje danes pogosto povezano z delavskim razredom in punkom. Dr Martens 2976 Chelsea Black ni tipičen škorenj znamke. Ta zelo lep par je eleganten model Chelsea s prilagodljivimi elastičnimi stranicami namesto dolgih vezalk originalnega škornja. Ti čevlji imajo zaobljene prste in standardno zanko na peti.

Trpežni in visokokakovostni materiali

Dr Martens 2976 Chelsea so narejeni iz usnja, ki se na začetku zdi nekoliko trdo in trdo, vendar se bo sčasoma prilagodilo vašim stopalom. Bolj ko jih uporabljate, prej se bodo prilagodili in dobili popoln občutek. To usnje ustvarja zelo polirano in gladko površino, zaradi česar je ta čevelj tako odličen za različne priložnosti. Podplati so izdelani iz gume in zatesnjeni s toploto in šivanjem. To daje čevljem neverjetno vzdržljivost, vašim stopalom pa bo omogočilo tudi dihanje in zračenje.

Kako oblikovati svoje škornje

Dr Martens je bil običajno večinoma povezan s stili punk oblačil, z leti pa je ta znamka prilagodila tudi številne druge stile. Če iščete eleganten čevelj, ki vam bo dal tako dobro oblečen videz, a hkrati videti kul, je to čevelj za vas. Nosite škornje Dr Martens Chelsea s strganimi kavbojkami in lepo jopico ali pa se bolj elegantno oblecite v obleko ali lepe hlače. To je uporaben in edinstven škorenj iz trpežnih materialov.

Poskrbite za svoje škornje Dr Martens

Dokler dobro skrbite za svoje škornje Dr Martens, bodo zdržali zelo dolgo. Nakup nekaj izdelkov za nego čevljev je odličen način za začetek. Ti škornji so narejeni iz usnja in občasno potrebujejo posebno obdelavo. Če želite, da so videti lepo in sijoče, jih lahko enostavno polirate s krpo, čopičem in balzamom za čevlje. Za zaščito vaših škornjev pred soljo, umazanijo, dežjem in podobnim, ki lahko obarva usnje in ga naredi dolgočasno, uporabite vodoodporno pršilo, da ustvarite dober zaščitni ščit.

Pomagajte drugim; delite svoje mnenje

VisaMastercardPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-SI@footway.com - (+44)800 098 8300
Slovenia